Čím je známy štát San Jose?
Čím je známy štát San Jose?

Video: Čím je známy štát San Jose?

Video: Čím je známy štát San Jose?
Video: За время своего существования он получил множество наград! | История и обзор Hyundai Getz 2024, Smieť
Anonim

Akademický život pri Štát San Jose univerzite

Najpopulárnejšie odbory na Štát San Jose Univerzita zahŕňa: Obchod, manažment, marketing a súvisiace podporné služby; Strojárstvo; vizuálne a múzické umenie; Komunikácia, žurnalistika a súvisiace programy; a psychológia.

Je v tejto súvislosti dobrý štát San Jose?

V Kalifornii, Štát San Jose Univerzita sa považuje za vysokú školu priemernej kvality na a Dobre Cena. Štát San Jose Celková priemerná čistá cena univerzity v kombinácii s priemernou kvalitou vzdelania vedie k a dobre hodnotu za peniaze v porovnaní s inými vysokými školami a univerzitami v Kalifornii.

Okrem toho, je Štátna univerzita v San Jose bezpečná? Štátna univerzita v San Jose hlásených 451 bezpečnosť - incidenty súvisiace so študentmi počas pobytu kampus v roku 2018. Zo 4 210 vysokých škôl a univerzity že nahlásil trestný čin a bezpečnosť údajov, 4 042 z nich nahlásilo menej incidentov.

Týmto spôsobom je štát San Jose školou večierkov?

Štát San Jose môže byť a stranícka škola ale je toho omnoho viac školy môže ponúknuť, ktorá nezahŕňa drogy ani alkohol.

Čím je SJSU jedinečný?

Priscella. To najlepšie o SJSU je blízkosť spoločností Silicon-Valley. Pre študentov je jednoduchšie pracovať a navštevovať hodiny, pretože väčšina študentov tu pracuje na čiastočný úväzok. Chodiť na pohovory s vedomím, že máte skvelé skúsenosti robí ľahšie konkurovať študentom z prestížnejších škôl.

Odporúča: