Je Princetonská recenzia dobrá pre MCAT?
Je Princetonská recenzia dobrá pre MCAT?

Video: Je Princetonská recenzia dobrá pre MCAT?

Video: Je Princetonská recenzia dobrá pre MCAT?
Video: Princeton Review MCAT Prep (Reasons To Buy/NOT Buy) 2024, Smieť
Anonim

Myslím, že The Princeton recenzia Princeton recenzia MCAT Predmet Preskúmanie Kompletná sada boxov, 2. vydanie je pekná dobrý MCAT prep zdroj (3,5/5). Podľa toho, čo som doteraz čítal, žiadna z veľkých prípravných spoločností neprišla dobre cvičné pasáže reprezentujúce nové MCAT okrem materiálov AAMC.

Podobne je pre MCAT lepší Kaplan alebo Princeton Review?

Obaja Princetonská recenzia a Kaplan MCAT príprava ponúka prístup k počítačovej verzii AAMC v plnej dĺžke MCAT testy. Väčšina recenzentov, s ktorými som hovoril, s tým súhlasí Kaplanov MCAT materiál na cvičenie je mierne lepšie než TPR. Je to preto, že testy a pasáže TPR nie sú tak odrazom skutočnosti MCAT's štýl otázky.

Okrem toho, ktorý prípravný kurz MCAT je najlepší? Toto je 6 najlepších prípravných kurzov MCAT na zloženie skúšky MCAT 2020:

  • Prípravný kurz MCAT z Princeton Review – najlepší online kurz naživo.
  • Softvér zlatého štandardu na skúšku MCAT – najlepší kurz MCAT pre samoštúdium.
  • Prípravné kurzy Kaplan MCAT – Najlepší živý kurz MCAT.
  • Prípravný kurz Magoosh MCAT – najlepšia nízkonákladová možnosť.

Po druhé, je 505 dobré skóre MCAT?

Takže pre študentov, ktorí robia o priemer alebo trochu vyššie priemer na MCAT , v 502- 505 rozsah, to je dobre stačí sa pozrieť a pravdepodobne dobre dosť na to, aby ste sa dostali na pohovor – hoci by ste to museli vyradiť zo všetkého ostatného – mohlo by vás to prijať.

Aké je dobré skóre MCAT 2019?

Čím vyššia je vaša MCAT percentil, tým lepšie. Tu je niekoľko ukážok MCAT percentilov od najnovších MCAT percentilové hodnotenia vydané AAMC s účinnosťou od 1. mája 2018 do 30. apríla, 2019 . Naši odborníci na prijímanie na lekársku fakultu odporúčajú, aby ste sa zamerali na celkom skóre 509 alebo vyššie.

Odporúča: