Obsah:

Je recenzia z Princetonu dobrá pre Apush?
Je recenzia z Princetonu dobrá pre Apush?

Video: Je recenzia z Princetonu dobrá pre Apush?

Video: Je recenzia z Princetonu dobrá pre Apush?
Video: Radulović: Uvođenje reda i očuvanje nacionalnih interesa su centar politike Suverenista 2024, Smieť
Anonim

Nevýhodou je, že existuje iba jeden praktický test, čo znamená oba Princetonská recenzia a Kaplan vám dajú lepšie peniaze, pokiaľ ide o testovaciu prax. Ak máte učiteľa, ktorý dáva veľa praktických skúšok a všetko, čo potrebujete, je stručný preskúmanie materiálu na APUSH test, toto je a dobre kniha pre vás.

Tiež vedieť, ktorá kniha recenzií je najlepšia pre históriu AP USA?

Naše obľúbené (najlepšie knihy o histórii AP USA)

  • Prelomenie AP US History Exam od The Princeton Review.
  • Sterling Test Prep História USA: Kompletná kontrola obsahu pre skúšku AP US History Test od Sterling Test Prep.
  • AP U. S. History Prep Plus od Kaplan Test Prep.
  • Barron's AP United States History od Eugena V.

Podobne je lepší Kaplan alebo Princeton Review? Obaja Princetonská recenzia a Kaplan Príprava MCAT ponúka prístup k počítačovým testom AAMC v plnej dĺžke. Každá spoločnosť tiež vytvorila svoje vlastné testy, ktoré sú počas vyučovacích hodín bežnou súčasťou. Väčšina recenzentov, s ktorými som hovoril, s tým súhlasí Kaplanova Cvičný materiál MCAT je mierne lepšie než TPR.

Je teda recenzia Princeton dobrá pre AP?

Najlepšie prípravné knihy: Princetonská recenzia Tipy: Princetonská recenzia je zďaleka najlepšia prípravná kniha AP Chémia. Nenechajte sa však odradiť cvičnými skúškami – sú oveľa náročnejšie ako skutočné, ale sú dosť didaktické (existuje pre vás slovo SAT).

Je Amsco dobré pre Apush?

AMSCO je pravdepodobne najuznávanejšou recenznou knihou pre AP U. S. History. Kniha je ukončená praktickou skúškou. AMSCO nebola navrhnutá ako učebnica kurzu, ale mnohí učitelia ju tak používajú. Dôvodom je, že je veľmi ťažké prinútiť študentov stredných škôl, aby čítali vysokoškolské učebnice.

Odporúča: