Ako dlho trvá skúška Ctel?
Ako dlho trvá skúška Ctel?

Video: Ako dlho trvá skúška Ctel?

Video: Ako dlho trvá skúška Ctel?
Video: САМО ЗЛО ПРОНИКАЕТ ТУТ ( ЧАСТЬ 3) | EVIL ITSELF PENETRATES HERE ( PART 3 ) 2024, Smieť
Anonim

Otázky sa zameriavajú na výučbu založenú na štandardoch, typy hodnotenia, hodnotenie oblasti obsahu, základy programu pre študentov angličtiny a plánovanie výučby. Toto je najdlhšie CTEL subtest. Obsahuje 2 otázky na esej a 60 otázok s možnosťou výberu z viacerých odpovedí. The CTEL 2 subtest trvá 2 hodiny a 45 minút.

Ak vezmeme do úvahy toto, ako dlho trvá získanie výsledkov Ctel?

Test výsledky sú k dispozícii do 5 týždňov od testovania. Revízny test výsledky dátumy vydania.

Následne je otázkou, koľkokrát si môžete vziať Ctel? Opätovné získanie CTEL Skúška Počet nie je obmedzený krát že človek môže vziať celý test alebo konkrétny podtest. Jedinou podmienkou je, aby účastníci testu splnili 45-dňovú čakaciu lehotu od posledného čas pokúsili sa o test alebo subtest.

Okrem toho, ako zložím skúšku Ctel?

Minimum absolvovanie skóre za CTEL je 220 za subtest. Každý test boduje samostatne, čo znamená, že musíte dosiahnuť aspoň 220 na všetkých troch CTEL testy. Komu prejsť celý CTEL , ty musíš prejsť každý subtest.

Kedy sa zverejňujú výsledky cset?

Získajte Výsledky . Správa o skóre vám bude zaslaná e-mailom, ak ste o túto možnosť požiadali pri registrácii. O 22:00 bude k dispozícii aj na vašom účte. (PST) na teste výsledky dátum vydania, ktorý zodpovedá dátumu vášho testovania.

Odporúča: