Ako zistím svoje ID číslo aplikácie UC?
Ako zistím svoje ID číslo aplikácie UC?

Video: Ako zistím svoje ID číslo aplikácie UC?

Video: Ako zistím svoje ID číslo aplikácie UC?
Video: More than Coffee о Golang. Почему Java разработчики учат GO как второй язык. 2024, Smieť
Anonim

Váš ID aplikácie je 7-miestne číslo ktoré nájdete na potvrdení/súhrnnom e-maile, ktorý ste dostali pri odoslaní Aplikácia UC . Ak ste si tento príjem neuložili, môžete ho nájsť ID aplikácie opätovným prihlásením do svojho účtu Aplikácia UC a kliknutím na „Prístup k vášmu aplikácie ."

Tiež som sa spýtal, ako zistím svoje identifikačné číslo UCLA?

Vaša Univerzita ID (UID) je jedinečné, deväťmiestne číslo , ktorý môže byť umiestnený na niekoľkých miestach vrátane: Onyour občiansky preukaz UCLA (BruinCard) O vašich aplikáciách na vykazovanie času (TRS, HBS a KRONOS) Na stránke atyourserviceonline.ucop.edu (pod záložkou Overenie zamestnania)

Následne je otázkou, či môžem upraviť svoju aplikáciu UC? Čo sa týka aplikácia sám, tu sú na veci ty môcť vojsť a zmeniť po odoslaní: Môžete pridať ďalšie UC aplikácia . Môžeš zmeniť kontaktné informácie. Môžete pridať AP a ďalšie skóre skúšok.

Týmto spôsobom, čo je identifikačné číslo aplikácie?

Váš ID aplikácie je identifikačné číslo ste dostali, keď ste sa zaregistrovali v Common Aplikácia online. Môžete nájsť svoje identifikačné číslo v e-mailovom potvrdení [email protected]

Čo je aplikácia UC?

Jednotná komunikácia ( UC ) je obchodný a marketingový koncept popisujúci integráciu podnikových komunikačných služieb, ako sú instant messaging (chat), informácie o prítomnosti, hlas (vrátane IP telefónie), funkcie mobility (vrátane mobility rozšírenia a dosahu na jedno číslo), zvuk, web a video

Odporúča: