Je zvláštne žiť stále s rodičmi?
Je zvláštne žiť stále s rodičmi?

Video: Je zvláštne žiť stále s rodičmi?

Video: Je zvláštne žiť stále s rodičmi?
Video: Таинственный заброшенный ДОМ КУКОЛ во Франции | Нашли странное жилище! 2024, Smieť
Anonim

bolo to úplne normálne pre ľudí žiť so svojimi rodičmi v dospelosti – niekedy až do svadby, niekedy dlhšie. Ľudia sú žijúci so svojimi rodičmi znova. Ale toto obdobie 70 rokov bolo dostatočne dlhé na to, aby vypadlo z bežnej pamäti a teraz sú ľudia vnímaní ako „zlyhania“, pretože ekonomika sa zmenila.

Podobne sa pýta, je hanba žiť s rodičmi?

Považuje sa to mierne hanebné v USA do bývať so svojimi rodičmi do dospelosti, ale v iných kultúrach je to bežný jav. Autor Dylan Love sa so svojimi presťahoval späť domov rodičov vo veku 29 rokov - tu je osem vecí, ktoré urobil, aby to fungovalo.

Tiež viete, je lepšie žiť s rodičmi alebo sám? V prvom rade ľudia, ktorí žiť sama užiť si viac slobody ako tí, ktorí naživo so svojimi rodinami. Keď si sám , môžete robiť, čo chcete, bez toho, aby ste premýšľali o svojom rodičov ' povolenie. Naproti tomu, keď si naživo so svojou rodinou to nemôžete urobiť, alebo ich musíte požiadať o povolenie.

Ako dlho je teda prijateľné žiť so svojimi rodičmi?

Závisí od toho, či sa pýtate mileniálov alebo ich baby boomu rodičov , ukazuje nový prieskum spoločnosti Coldwell Banker Real Estate. Mladá generácia hovorí, že áno prijateľné pre dospelých žiť so svojimi rodičmi až päť rokov po vysokej škole. rodičia 55 a starší si myslia, že len tri roky sú prijateľné.

Je 19 príliš starý na to, aby si žil s tvojimi rodičmi?

Áno. Je to úplne normálne pre a 19 rok starý stále naživo doma. 19 je mladý. Väčšina mladých ľudí z 19 sú stále do určitej miery vedené niekým.

Odporúča: