Má TWU ošetrovateľský program?
Má TWU ošetrovateľský program?

Video: Má TWU ošetrovateľský program?

Video: Má TWU ošetrovateľský program?
Video: Ulziisaikhan.Ts | Ц.Өлзийсайхан #001 | Нэг л уучлая My Voice үндэсний шоуны оролцогч Final 2024, Smieť
Anonim

Bakalársky titul program v ošetrovateľstvo , magisterský stupeň program v ošetrovateľstvo a doktor z Ošetrovateľstvo Prax program na Texas Woman's University je akreditovaná Komisiou pre vysokoškolské vzdelávanie, 655 K Street, NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791.

Má teda TWU dobrý ošetrovateľský program?

Sme považovaní za jedného z najlepšie ošetrovateľské programy v krajine a popredný poskytovateľ vysoko kvalitných absolventov. Budete súčasťou siete odborníkov v oblasti zdravotnej starostlivosti TWU kampusy v Dentone, Dallase a Houstone a váš čas tu by priniesol viac ako titul.

Tiež má UNT ošetrovateľský program? University of Severný Texas . Navštívte náš stánok a dozviete sa viac o našej akadémii programy v GW! Ponúkame BSN druhého stupňa online RN -BSN, MSN, DNP a certifikáty.

Len tak, je ťažké dostať sa na ošetrovateľskú školu TWU?

The program je vysoko konkurencieschopný, takže čím vyššie máte skóre GPA a TEAS, tým väčšiu šancu máte na prijatie do súťaže program . Priemerné skóre GPA a TEAS prijatých vo všeobecnosti výrazne prekračuje minimá potrebné na zváženie.

Aký GPA potrebujem pre TWU?

Minimum GPA Vysokoškolský študent musí udržiavať kumulatívny priemer známok ( GPA ) najmenej 1,80 počas prvého ročníka a najmenej 2,00 počas druhého, mladšieho a staršieho ročníka. Postgraduálny študent musí mať kumulatívne GPA minimálne 3,00.

Odporúča: