Používa Barbri skutočné otázky MBE?
Používa Barbri skutočné otázky MBE?

Video: Používa Barbri skutočné otázky MBE?

Video: Používa Barbri skutočné otázky MBE?
Video: Как улучшить свой балл MBE | BARBRI MBE Погружение | Секреты и навыки от экспертов 2024, Apríl
Anonim

to robí nie používať skutočné otázky MBE . Títo otázky sú vynájdené Barbri a robiť neodráža najlepšie otázky uvidíte na MBE . (Poznámka: barbri nedávno priznal, že ponúka len 100 uvoľnených Otázky MBE . Podľa našich vedomostí tieto otázky áno neobjaví sa v Barbri's simulovaná skúška.

Následne sa možno spýtať, či Themis používa skutočné MBE otázky?

Themis povedal, že "niektorí" z nich sú z skutočné mbe otázky ale upravili/aktualizovali ich. Vzal Themis pre júlové UBE v NY. To v podstate znamená, že znova použijú rovnaký všeobecný vzor faktov, ale zmenia jeden alebo dva fakty, aby mohli otestovať inú tému.

Následne je otázka, či sú Barbri otázky ťažšie? Áno, ich otázky sú všeobecne ťažšie “v tom zmysle, že sú spletitejšie ako tie na skutočných MBE. Ale autori Barbri otázky majú tiež iný štýl písania ako autori MBE.

Používa AdaptiBar v tomto smere skutočné otázky MBE?

AdaptiBar pevne verí v použitie z skutočné otázky MBE licencované od NCBE, pretože sú najlepším zastúpením otázky ktorý sa objaví na skutočné skúška. Každý otázka je doplnená podrobným vysvetlením napísaným právnymi expertmi, prečo sú A, B, C a D správne alebo nesprávne.

Aké je dobré skóre na simulovanom MBE Barbri?

Národný priemer na simulované testy práve teraz sú normálne asi na 55-56% správne, ale ak ste v rozmedzí 45-53%, stále môžete získať body. 80% miera úspešnosti pri prvom prijímaní znamená, že potrebujete len vyššiu skóre ako 20% ľudí, nie 50%. Aj keď nie ste nad 20 %, stále sa tam môžete dostať.

Odporúča: