Koľko stojí test GACE?
Koľko stojí test GACE?

Video: Koľko stojí test GACE?

Video: Koľko stojí test GACE?
Video: Тест каравана в -25° . Ночёвка зимой. Как не замёрзнуть? 2024, Apríl
Anonim

Ako veľa robí to náklady vziať si GACE skúška? to náklady 78 dolárov za jeden vstup do programu test . Ak chcete vziať akékoľvek dve PA testy spolu, poplatok je 103 dolárov. The poplatok pre kombinovanú PA testy je 128 dolárov.

Koľko teda Gace stojí?

Ako veľa robí to náklady vziať si GACE skúška? to náklady 78 USD za jeden vstupný test do programu. Ak chcete urobiť dva testy PA spolu, poplatok je 103 dolárov. The poplatok za kombinované PA testy je 128 USD.

Následne je otázkou, ako môžem absolvovať test GACE? Získať súhlas test od svojho poskytovateľa programu, ak ste zapísaní do schváleného programu alebo hľadáte prijatie do schváleného programu. Prečítajte si Registračný bulletin. Prečítajte si Pravidlá Test Účasť pre GACE Posúdenia. Vyber test centrum a dátum vykonania hodnotenia.

Niekto sa môže tiež opýtať, je test GACE ťažký?

Kandidáti už musia prejsť Gruzínskym hodnotením pre certifikáciu pedagógov ( GACE ), ktorá meria znalosti v oblasti obsahu, ako je matematika alebo veda. Skúška je teraz ťažšie a podľa nových pravidiel sa od kandidátov nakoniec bude očakávať, že získajú vyššie skóre, aby prešli.

Ako dlho trvá test GACE?

Zdravie a telesná výchova

Testy Testovací kód Trvanie testu
Test I 115 2,5 hod.
Test II 116 2,5 hod.
Kombinovaný test I a II 615 5 hod.

Odporúča: