Koľko faktov o rozdelení existuje?
Koľko faktov o rozdelení existuje?

Video: Koľko faktov o rozdelení existuje?

Video: Koľko faktov o rozdelení existuje?
Video: О Мире Духовном 2024, Smieť
Anonim

Fakty o divízii . Pre každú skupinu troch čísel, tam bude dvojnásobné násobenie faktov a dve fakty o rozdelení.

Aká je teda skutočnosť rozdelenia?

Keď učitelia hovoria o faktoch o delení, majú na mysli vety s číslami delenia súvisiace s tabuľkami časov. Preto: 30 ÷ 3 = 10, 27 ÷ 3 = 9 a 24 ÷ 3 = 8 sú všetky fakty o delení pre tabuľku troch časov.

Následne je otázkou, čo je základné delenie? divízie je matematický proces delenia čísla do rovnakých skupín. Tri hlavné časti a divízie problémom sú dividenda, deliteľ a kvocient. Ak budete postupovať podľa jednoduchých krokov delenia, násobenia, odčítania a rozbaľovania, čoskoro budete vedieť vyriešiť akýkoľvek divízie problém.

Aký fakt rozdelenia môžete použiť?

Model to ukazuje divízie „ruší“násobenie a násobenie „ruší“ divízie . Takže pri násobení alebo delení žiaci môcť použiť a skutočnosť z inverznej operácie. Napríklad od r vy vedieť, že 4 x 5 = 20, vy poznať aj súvisiace skutočnosť rozdelenia 20 ÷ 4 = 5 alebo 20 ÷ 5 = 4.

Prečo potrebujeme rozdelenie?

divízie umožňuje nám rozdeliť alebo „zdieľať“čísla, aby sme našli odpoveď. Násobenie nám poskytuje rýchly spôsob vykonávania viacerých sčítaní a divízie nám poskytuje rýchly spôsob vykonávania viacnásobného odčítania.

Odporúča: