Obsah:

Prečo môžem FaceTime iba s WIFI?
Prečo môžem FaceTime iba s WIFI?

Video: Prečo môžem FaceTime iba s WIFI?

Video: Prečo môžem FaceTime iba s WIFI?
Video: Почему не подключается Wi-Fi на iPhone/iPad? Причины и РЕШЕНИЕ 2022 | МОТО канал @JUST RUN 2024, Smieť
Anonim

Ak nie ste na a WiFi spojenie, keď vytvoríte Facetime zavolajte, váš iPhone automaticky použije vaše dáta 3gor 4g. Potom prejdite nadol, kým nebudete môcť pozri Facetime tab. Potom prejdite nadol na spodnú časť obrazovky. Klepnite na prepínač „vypnuté“vedľa položky „Použiť mobilné dáta“.

Môžem teda FaceTime iba s WIFI?

FaceTime bude predvolene Wi-Fi ak máte internetové pripojenie, ale bude doplniť o využitie dát, pokiaľ nezakážete mobilné dáta. vy môcť vypnite používanie mobilných dát pre FaceTime . Na druhej strane, ak máte zapnuté mobilné dáta FaceTime , vy môže FaceTime bez Wi-Fi.

Navyše, môžete FaceTime bez WIFI na iPhone 7? Posuňte zobrazenie nadol a prepnite „Použiť mobilné dáta“do polohy „Zapnuté“. Táto funkcia vám umožňuje iOS zariadenie používať 3G alebo 4G dáta od vášho poskytovateľa bezdrôtových služieb, keď Wi-Fi nie je k dispozícii. Prejdite späť na svoju domovskú obrazovku a spustite FaceTime . Môžeš teraz urob FaceTime hovory bez pomocou a Wi-Fi spojenie.

Prečo FaceTime funguje iba na WIFI?

Ak nemôžete robiť alebo prijímať FaceTime hovory Uistite sa, že vaše zariadenie má pripojenie Wi-Fi k internetu alebo mobilné dátové pripojenie. Ak sa pokúšate použiť FaceTime cez mobil, skontrolujte, či je ikona Použiť mobilné dáta pre FaceTime . Prejdite do Nastavenia a klepnite na Mobilné alebo na Mobilné dáta a potom zapnite FaceTime.

Ako zapnem mobilné dáta pre FaceTime?

Apple® iPhone® – Zapnite/vypnite mobilné dáta pre FaceTime

  1. Na domovskej obrazovke klepnite na Nastavenia.
  2. Klepnite na položku Mobilné.
  3. Klepnutím na prepínač FaceTime zapnite alebo vypnite používanie mobilných dát.

Odporúča: