Čo je model dielne čitateľov?
Čo je model dielne čitateľov?

Video: Čo je model dielne čitateľov?

Video: Čo je model dielne čitateľov?
Video: Стрит стайл. Как одеваются люди в Лондоне . 2024, Apríl
Anonim

Čitateľská dielňa je učenie Model čo umožňuje študentom zapojiť sa do autentického čítanie skúsenosti. Workshopy sa môže líšiť v dĺžke a zahŕňa čas na vyučovanie, výber a čítanie knihy, písanie o knihách a zdieľanie nápadov o knihách s partnermi alebo v skupinových diskusiách.

Aké sú teda súčasti čitateľskej dielne?

The čitateľský workshop je jedna komponent vyváženého čítanie program. The čitateľský workshop pozostáva z minihodiny, študent čítanie čas, stred dielňa vyučovacím bodom a spoločným vyučovacím časom. Vyvážená gramotnosť zahŕňa aj hláskovanie, interaktívne čítanie nahlas a písanie dielňa.

Podobne, aký je rozdiel medzi riadeným čítaním a čitateľským workshopom? Riadené čítanie je súčasťou čitateľský workshop . Počas Riadené čítanie , učiteľ sa stretáva s malými skupinami študentov podobného typu čítanie schopnosť učiť sa, zatiaľ čo ostatní študenti pracujú samostatne v centrách alebo samostatne čítanie.

Tiež viete, čo je model dielne čítania a písania?

The Model dielne čítania a písania je štruktúrovaný čas na vyučovanie a učenie sa výučby gramotnosti. Hlavným zameraním Workshop Model je diferencovať výučbu tak, aby vyhovovala vzdelávacím potrebám všetkých študentov a zároveň podporovala lásku k čítanie a písanie v prostredí bohatom na gramotnosť.

Čo je nezávislá čitateľská dielňa?

Čítanie a písanie workshopy sú zámerne navrhnuté tak, aby ponúkali jednoduché a predvídateľné prostredie, aby sa učiteľ mohol sústrediť na komplexnú prácu pri pozorovaní pokroku študentov a výučbe podľa ich potrieb. Po ceste nezávislý pracovný čas, učiteľ stojí a prináša strednú dielňa vyučovacím bodom.

Odporúča: