Čo hovorí Biblia o nalievaní do druhých?
Čo hovorí Biblia o nalievaní do druhých?

Video: Čo hovorí Biblia o nalievaní do druhých?

Video: Čo hovorí Biblia o nalievaní do druhých?
Video: TO, ČO BIBLIA HOVORÍ O PRIPRAVOVANOM TREŤOM ŽIDOVSKOM CHRÁME V IZRAELI, VÁS DO HĹBKY DUŠE ŠOKUJE 2024, Smieť
Anonim

Lukáš 6:38

"Daj a to bude dostať do vy. Dobrá miera, stlačená, potrasená a prebehnutá, bude byť nalial do tvoje lono. Pretože s mierou, ktorú používate, to bude merať do ty."

Čo teda hovorí Biblia o robení pre druhých?

Matúš 6:1-4 „Dávajte si pozor, aby ste pred sebou neuplatňovali svoju spravodlivosť iní byť nimi videný. Ak ty robiť , nebudete mať odmenu od svojho Otca v nebesiach. Takže keď dávaš núdznym, robiť neoznamuj to trúbami ako pokrytci robiť v synagógach a na uliciach, ktoré si treba uctiť iní.

Okrem toho, čo hovorí Boh o pomoci tým, ktorí to potrebujú? Príslovia 19:17 (NIV) „Kto je láskavý k chudobný požičiava Hospodinovi a on ich odmení za to, čo urobili."

Podobne sa ľudia pýtajú, čo hovorí Biblia o modlitbe za druhých?

Efezanom 3:16-19 A ja modliť sa aby ste, zakorenení a upevnení v láske, mali moc spolu so všetkými svätými pochopiť, aká široká, dlhá, vysoká a hlboká je Kristova láska, a poznať túto lásku, ktorá prevyšuje poznanie – aby ste boli naplnení na mieru všetkej Božej plnosti.

Čo hovorí Biblia o starostlivosti o druhých?

– 1. Petra 1:22. A buďte k sebe láskaví a súcitní, odpúšťajte si navzájom, ako aj Boh odpustil vám v Kristovi. – Efezanom 4:32. Každý by si mal dávať pozor nielen na svoje záujmy, ale aj na záujmy svojich iní.

Odporúča: