Čo je to čitateľský workshop Lucy Calkins?
Čo je to čitateľský workshop Lucy Calkins?

Video: Čo je to čitateľský workshop Lucy Calkins?

Video: Čo je to čitateľský workshop Lucy Calkins?
Video: Что такое Мастерская по чтению 2024, Smieť
Anonim

A Dielňa Učebné osnovy, ročníky K-8. Lucy Calkins a jej Kolégium učiteľov Čítanie Cieľom spoluautorov projektu písania je pripraviť študentov na akékoľvek čítanie a písanie úloh, ktorým budú čeliť, a premeniť deti na celoživotné, sebavedomé čitateľov a spisovatelia, ktorí prejavujú agentúru a nezávislosť.

Čo je teda model Readers Workshop?

Čitatelia ' Dielňa umožňuje študentom osvojiť si zručnosti a stratégie čítanie knihy, ktoré si sami vybrali. The dielňa metóda kladie dôraz na konferencie medzi učiteľmi a študentmi a rovesnícke rozhovory o knihách.

Po druhé, čo je Workshop čitateľov a spisovateľov? Čitatelia - spisovateľský workshop je metóda výučby, ktorá si často vyžaduje zmenu paradigmy, posun od učiteľa, ktorý robí všetky rozhodnutia a hovorí študentom, čo sa majú naučiť v rámci textu, k študentom, ktorí sa rozhodujú, a prostredníctvom praxe a aplikácie lekcií založených na zručnostiach, učenie sa tak, ako oni čítaj a píš.

Navyše, je Reader Workshop efektívny?

Mnohé z kľúčových princípov diferenciácie sú zakotvené v Čitateľská dielňa , čo z neho robí an efektívne vyučovaciu stratégiu, ktorá sa má použiť so študentmi v rôznych fázach čítanie rozvoj. Žiaci majú možnosť čítať s celou triedou, v malých skupinách aj individuálne.

Aké sú súčasti čitateľskej dielne?

The čitateľský workshop je jedna komponent vyváženého čítanie program. The čitateľský workshop pozostáva z minihodiny, študent čítanie čas, stred dielňa vyučovacím bodom a spoločným vyučovacím časom. Vyvážená gramotnosť zahŕňa aj hláskovanie, interaktívne čítanie nahlas a písanie dielňa.

Odporúča: