Ako používate mudry na ruky?
Ako používate mudry na ruky?

Video: Ako používate mudry na ruky?

Video: Ako používate mudry na ruky?
Video: Соединяем 2 пальца на каждой руке и укрепляем кости, волосы и ногти! 2024, Apríl
Anonim

Začnite každý Mudra reláciu „umývaním“si ruky (trite si ruky proti sebe asi 10x, držať ruky pred vašou pupočnou čakrou), pomôže vám to prúdiť vo vašej energii ruky . Na vykonanie Dhyani Mudra , umiestnite obe ruky ako misky v lone, s ľavou ruka na vrchu a dotykom dvoch končekov palca (pozri fotografiu).

Ak vezmeme do úvahy toto, ako fungujú mudry rúk?

Jednoducho povedané, joga mudry sú ruka pozície. Tradične držíte prsty a ruky v špecifických pozíciách na prepojenie určitých energetických tokov vo vašom systéme mysle a tela. joga mudry zmeniť tok energie cez váš akupunktúrny systém. Všetky vaše akupunktúrne meridiány buď začínajú alebo končia vo vašom ruky alebo nohy.

Tiež viete, koľko ručných mudier existuje? Spolu tam je viac ako 30 rôznych ručné mudry , pričom všetky je možné kombinovať s inými mudra typy. Môžete napríklad kombinovať a ručná mudra s telom alebo srdcom mudra pri meditácii.

Podobne sa pýtame, môžeme robiť mudry rúk počas menštruácií?

Apana Mudra je obzvlášť prospešný pre ženy, pomáha regulovať menštruačný cyklus a uľahčenie pôrodu. Posilňuje tiež imunitný systém na všetkých úrovniach, detoxikuje telo a vyrovnáva prvky vesmíru a zeme vo vnútri. Apana Mudra zlepšuje trávenie a pomáha vyčistiť pokožku.

Naozaj mudry pomáhajú?

Áno, Mudry skutočne fungujú : Tu je návod. Mudras , jednoduché gestá robené predovšetkým ľudskými rukami, sú modernými jogínmi nazývané „riadiacim centrom všetkého“. Hoci sú malou časťou celého tela jogínskej bystrosti, sú spôsobom, ako zmeniť vašu energiu veľmi špecifickými spôsobmi.

Odporúča: