Obsah:

Ako prejdem na IGC Nebosh na prvý pokus?
Ako prejdem na IGC Nebosh na prvý pokus?

Video: Ako prejdem na IGC Nebosh na prvý pokus?

Video: Ako prejdem na IGC Nebosh na prvý pokus?
Video: Впервые курс "Международный общий сертификат НЕБОШ" (NEBOSH IGC) - ОНЛАЙН НА РУССКОМ - Ямнаска 2024, Smieť
Anonim

Takže nasledujúce sú jedinečné a užitočné tipy, ako prejsť NEBOSH na prvý pokus

  1. Namiesto rozdelenia kurzu na prvky ho rozdeľte na témy.
  2. Naučte sa správne používať akčné slovesá.
  3. V súčasnosti sú najbežnejšie akčné slovesá alebo príkazové slová: – Identifikovať. – Obrys. - Daj. – Vysvetlite. – Opíšte.

Aká je úspešná známka pre IGC Nebosh?

The prejsť známkou pre IGC 1 a IGC 2 je 45 %, zatiaľ čo prejsť známkou pre IGC 3 je 60 %. bohužiaľ, NEBOSH nemajú akumulačné skóre do prejsť skúšky. To znamená, že musíš prejsť každý modul samostatne.

Okrem toho, ako odpovedáte na otázky IGC Nebosh? NEBOSH IGC PREHĽAD PRÍKAZOVÝCH SLOV: Identifikujte – Meno alebo titul. Náčrt – Hlavné črty (napíšte len hlavné body alebo kľúčové problémy) Opíšte – Kľúčové črty predmetu bez vysvetlenia jednotlivých bodov (Pamätajte – odpoveď by mal mať dostatok detailov, aby si to iné osoby mohli predstaviť)

Tiež sa pýtali, je ťažké prejsť cez Nebosh?

Kým NEBOSH skúška môže byť náročná, určite to nie je nemožné prejsť . Ak si vynaložíte námahu na samoštúdium a zároveň budete vedieť, ako dlho budete venovať jednotlivým otázkam, a budete vedieť, koľko informácií musíte zapísať, bude to dobré miesto.

Ako dosiahnete rozlíšenie na IGC Nebosh?

The NEBOSH IGC obsahuje tri papiere a celková známka je 300. Je povinné zisk 45 palcov každý IGC -01 a 02 A 60 v GC-03 do dostať vyčistený v NEBOSH - IGC . Získanie 180 plus vás zaradí do kategórie kreditov. Dosiahnutie 210 plus z 300 vám zabezpečí a rozlíšenie v NEBOSH - IGC.

Odporúča: