Prečo sa tomu hovorí závet?
Prečo sa tomu hovorí závet?

Video: Prečo sa tomu hovorí závet?

Video: Prečo sa tomu hovorí závet?
Video: Верховные Имамы заявили о полной готовности выступить! Завет Пророка будет исполнен! 2024, Smieť
Anonim

A bude , niekedy volal „posledný bude a testament,“je dokument, ktorý vyjadruje vaše posledné želania. Po vašej smrti ho prečíta okresný súd a ten sa postará o to, aby sa splnilo vaše posledné želanie.

V súlade s tým, prečo sa nazýva posledná vôľa a testament?

Formálne tento dokument bol volal Posledná vôľa a testament .“Osoba, ktorá má „spôsobilosť na závet“, môže zapísať alebo nadiktovať svoje pokyny, skontrolovať dokument, podpísať dokument v prítomnosti dvoch svedkov a tým si tieto pokyny zapamätať ako záväzný právny dokument.

Okrem vyššie uvedeného, ako sa volá osoba, ktorá zdedí? Dedič je definovaný ako individuálne kto má zo zákona nárok dediť časť alebo celý majetok iného osoba kto zomrie intestate, čo znamená zosnulý osoba počas svojho života nezložil zákonnú poslednú vôľu a závet.

Aký je právny pojem pre závet?

A bude alebo testament je a legálne listina, ktorou osoba, poručiteľ, vyjadruje svoje želanie, ako sa má jej majetok pri úmrtí rozdeliť, a vymenúva jednu alebo viac osôb, vykonávateľa závetu, aby spravoval dedičstvo až do jeho konečného rozdelenia.

Prečo potrebujem závet?

Mať a bude pomáha minimalizovať akékoľvek rodinné spory o váš majetok, ktoré môžu vzniknúť, a tiež určuje „kto, čo a kedy“vášho majetku. 2) Vy rozhodujete, kto bude postarajte sa o svoje maloleté deti. A bude vám umožňuje urobiť informované rozhodnutie o tom, kto by mal postarajte sa o svoje maloleté deti.

Odporúča: