Žerú jelene texaské bluebonnets?
Žerú jelene texaské bluebonnets?

Video: Žerú jelene texaské bluebonnets?

Video: Žerú jelene texaské bluebonnets?
Video: Как вырастить блюбоннет из семян? Стратификация семян 2024, Apríl
Anonim

semená robiť obsahujú alkaloidy, ktoré sú pri konzumácii vo veľkom množstve jedovaté. Dobytok a kone sa vyhýbajú jesť bluebonnets takmer úplne. Jeleň bude jesť v časoch environmentálneho stresu, keď sú jednou z mála možností jesť . Aj pár hmyzu jesť rastlina.

Len tak, sú jelene texaské bluebonnets odolné?

Mimoriadne nenáročné na pestovanie a jeleň odolný , táto trváca kvetina kvitne rok čo rok. Semená sú 100% čisté, bez GMO, bez neonikotinoidov a zaručený rast. Dostupné obmedzené množstvo! Texas Bluebonnet je skutočne modrá kráska a jedna z najznámejších poľných kvetov na svete.

Rovnako tak sú modrohlavce jedovaté pre ľudí? Bluebonnets sú toxické pre ľudí a zvierat. Nechajte kvety tak, ako ste ich našli.

Po druhé, sú texaské bluebonnets jedlé?

Verte tomu alebo nie, bluebonnet je skutočne toxický pri požití. Listy a semená z celej čeľade rastlín Lupinus sú jedovaté, hoci skutočnú toxicitu určuje množstvo rôznych biologických a environmentálnych faktorov (pozri „Úžitok“).

Rastú Bluebonnets mimo Texasu?

The bluebonnet je naša štátna kvetina Päť druhov bluebonnet rastú v Texas : Lupinus subcarnosus, L. havardii, L. concinnus, L.

Odporúča: