Kto je ten chlap vo videách Halsey?
Kto je ten chlap vo videách Halsey?

Video: Kto je ten chlap vo videách Halsey?

Video: Kto je ten chlap vo videách Halsey?
Video: Walls Could Talk–Halsey (Lyrics)+перевод на русский 2024, Smieť
Anonim

Vo videu, ktoré vyšlo v pondelok (29. októbra), si zahrali ružovovlasá Halsey a chlap, ktorý sa už snáď ani nemôže podobať G-Eazy bez toho, aby bol sám rapper (v skutočnosti ide o herca s názvom Will Brandt ).

Okrem toho, kto je ten chlap v novom videu Halsey?

O to nejde, hovorí Halsey , ktorý momentálne randí herec Evan Peters. "Viem, že to môže niektorých ľudí prekvapiť, ale pieseň nenapíšete deň pred jej vydaním," Halsey tweetoval z Nový trať.

Po druhé, je Halsey frajer? Vzťahy. Halsey je otvorene bisexuál. Od roku 2015 do roku 2016 Halsey randila s nórskym producentom Lido, ktorý pomáhal s produkciou Badlands a inšpiroval Hopeless Fountain Kingdom. V roku 2017 začala chodiť s americkým rapperom G-Eazym.

Kto je týmto spôsobom anjel v Halseyiných videách?

Solis, okrídlený anjel postava na okraji boxerského zápasu, predtým vystupoval ako Halsey's hviezdny milenec vo filme „Teraz alebo nikdy“ video . Film Strangers spolurežírovali Jessie Hill a Halsey ; pozerať nové video nižšie.

Je G Eazy vo videu Bez mňa od Halsey?

Halsey's Nový Bezo mňa ” Video Hviezdy a G - Eazy Doppelgänger Začiatkom tohto mesiaca Halsey sa vrátil s „ Bezo mňa “, jej prvý nový sólový singel od roku 2017 v beznádejnom kráľovstve fontán.

Odporúča: