Prijíma Nibm Pune skóre MAT?
Prijíma Nibm Pune skóre MAT?

Video: Prijíma Nibm Pune skóre MAT?

Video: Prijíma Nibm Pune skóre MAT?
Video: VAMNICOM Pune All About PGDM(ABM) Course CAT/XAT/CMAT %Tile Fees, Cut-off, Placements 2024, Smieť
Anonim

Národný inštitút riadenia bánk, Pune nie akceptuje skóre MAT za Vstupné. NIBM bude používať skóre CAT 2018/ XAT 2019/ CMAT 2019 pre užší výber kandidátov na test schopnosti písať a osobný pohovor.

Akceptuje potom Nibm skóre MAT?

NIBM akceptuje CAT, CMAT & MAT 18. február skóre a to prijíma testovanie v papierovom aj online režime skóre . Prvýkrát, NIBM akceptuje skóre MAT tak tam je nie sú k dispozícii žiadne predchádzajúce údaje o uzávierke ako také, ale závisia od počtu prijatých aplikácií a úrovne obtiažnosti papiera.

Okrem toho, akceptuje Nibm Pune skóre XAT? NIBM bude použitie skóre CAT 2018 / XAT (2019) / CMAT (2019) do užšieho výberu kandidátov na test schopnosti písať a osobný pohovor.

Okrem toho, akceptuje ISBM Pune skóre MAT?

ISBM , Pune ponúka štvorročný pravidelný B. E.program v rôznych špecializáciách. Výber kandidátov je založený na skóre získané v MHT-CET vedenom DTE, Maharashtra.

Ako môžem ísť do Nibm v Pune?

NIBM použije skóre CAT-2018/XAT (2019)/CMAT(2019) na užší zoznam kandidátov na test schopnosti písať a na osobný pohovor Kandidát musí mať bakalársky titul s minimálne 50 % bodmi alebo ekvivalentom CGPA, ktorý udeľuje ktorákoľvek zo začlenených univerzít zákonom ústredného alebo štátneho zákonodarného zboru v India

Odporúča: