Obsah:

Ako štruktúrujete filozofický argument?
Ako štruktúrujete filozofický argument?

Video: Ako štruktúrujete filozofický argument?

Video: Ako štruktúrujete filozofický argument?
Video: Сознание и Личность. От заведомо мёртвого к вечно Живому 2024, Apríl
Anonim

Rekonštrukcia argumentov

  1. Udržujte svoje nápady oddelené od autorov. Vaším cieľom je získať autorov argument jasné, nehovoriť, čo si o tom myslíš.
  2. Buďte dobročinní.
  3. Definujte dôležité pojmy.
  4. Usporiadajte svoje nápady tak, aby čitateľ mohol postupovať logicky od predpokladov k záveru, krok za krokom.
  5. Vysvetlite každý predpoklad.

Aká je v tejto súvislosti štruktúra argumentu?

Základ Štruktúra z Argumentovať . – V podstate, argument je nárok obhajovaný dôvodmi. Pozostáva zo skupiny tvrdení s jedným alebo viacerými tvrdeniami (premisami), ktoré podporujú iné tvrdenie (záver). – Výrok vyhlasujúci niečo, čo môže byť pravda alebo nepravda.

aké sú časti argumentu vo filozofii? An argument možno rozdeliť do troch hlavných komponentov : premisy, závery a záver. Tu vidíme dva rôzne typy nárokov, ktoré sa môžu vyskytnúť v argument.

Vzhľadom na to, aká je štruktúra analógie?

The analógie vyššie nie sú argumenty . ale analógie sa často používajú v argumenty . Komu argumentovať analógiou je do hádať sa že keďže sú dve veci podobné, to čo platí o jednej, platí aj o druhej. Takéto argumenty sa nazývajú „analogické argumenty "alebo" argumenty podľa analógie ".

Aké sú 3 časti argumentu?

Uvádza to aj niektorá literatúra tri časti anargumentu sú: predpoklad, záver a záver. Premisy sú vyjadrenia, ktoré človek prezentuje ako fakt. Dedukcie sú rozumovou súčasťou argument . Záver je konečným záverom a je zostavený z predpokladu a záverov.

Odporúča: