Je St Lawrence dobrá škola?
Je St Lawrence dobrá škola?

Video: Je St Lawrence dobrá škola?

Video: Je St Lawrence dobrá škola?
Video: Вход в морской путь Святого Лаврентия 2024, Smieť
Anonim

Lawrence je a dobrá škola s úzkou komunitou študentov. Všetci učitelia sú vo svojich odboroch veľmi inteligentní a nútia vás učiť sa. St . Lawrence Univerzita je a skvelé slobodné umenia školy ktorá má vynikajúcu sieť absolventov.

Tiež sa vás pýtali, akú GPA potrebujete, aby ste sa dostali do St Lawrence?

S GPA z 3,6, St . Lawrence Univerzita vyžaduje vy byť nadpriemerný vo svojej triede strednej školy. vy budem potrebu aspoň mix A a B, pričom viac A ako B. vy môže kompenzovať nižšiu GPA s ťažšími triedami, ako sú triedy AP alebo IB.

Podobne, čím je známa Univerzita svätého Vavrinca? St . Lawrence University poradie v 2020 ročník Best Colleges je National Liberal Arts Colleges, #58. Jeho školné a poplatky sú 54 846 dolárov. Najstarší koed v New Yorku univerzite býva v dedine Canton.

je St Lawrence University škola Ivy League?

St . Lawrence University bola uvedená ako jedna z 36 najlepších Middle Atlantic Colleges podľa About.com, zoznam obsahuje štyri univerzity Ivy League . Najlepšie výbery siahajú od školy s viac ako 40 000 študentmi až po tie, ktoré majú menej ako 1 000 študentov.

Je ťažké dostať sa na univerzitu St Lawrence?

Lawrence University je 48,3 %. Inými slovami, zo 100 prihlásených študentov je prijatých 48,3. To znamená, že škola je do istej miery selektívna. Mali by ste si dobre pripraviť akademické skóre, ale vy mať skvelá šanca, ak na nich urobíte dojem.

Odporúča: