Je výber Nclex všetko, čo platí?
Je výber Nclex všetko, čo platí?

Video: Je výber Nclex všetko, čo platí?

Video: Je výber Nclex všetko, čo platí?
Video: NCLEX Select All That Apply Practice SATA Question | Weekly NCLEX Series | #NCLEX 2024, Apríl
Anonim

NCLEX Vyberte všetko, čo sa vzťahuje Cvičná skúška 1 (30 otázok) Iné ako bežné formáty otázok s možnosťou výberu z viacerých odpovedí, NCLEX má tiež otázky v alternatívnom formáte, ako je napr Vyberte možnosť Všetky platné alebo SATA. Či sa vám to páči alebo nie, NCLEX bude mať takéto otázky.

Tiež, koľko otázok Nclex je vybratých zo všetkých, ktoré platia?

ACE THE NCLEX RN VYBERTE VŠETKY, KTORÉ SA VZŤAHUJÚ (105) OTÁZKY ODPOVEDE A ODÔVODNENIE: Nevyhnutné Nclex rn Precvičte si príručku Questons, ktorá vám pomôže prejsť NCLEX Kindle vydanie.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako odpoviete na Nclex? Prvým krokom k správnej odpovedi na otázky skúšky NCLEX-RN® je zistiť, na čo sa každá otázka skutočne pýta.

  1. Pozorne si prečítajte každú otázku od prvého po posledné slovo.
  2. Hľadajte rady v znení kmeňa otázky.

Existuje teda veľa vybraných možností, ktoré sa vzťahujú na Nclex?

Podľa NCLEX Farmakológia plánu testu pokrýva 12 – 18 % testu. Účastník testu môže mať pocit, že dostal a veľa farmakológie ak ich pilotné otázky boli aj farmakológia. s „ Vyberte položku Všetky platné ” (SATA) otázky, tam budú aspoň dve správne odpovede, ale nikdy všetky.

Je na Nclex matematika?

Pamätajte tam je medzi 75 a 265 otázkami na NCLEX RN tak matematika netvorí veľké percento otázok, ale aj tak sa na ne treba pripraviť. Matematika otázky sa považujú za otázku nižšej úrovne na NCLEX.

Odporúča: