Prečo je štát Chico?
Prečo je štát Chico?

Video: Prečo je štát Chico?

Video: Prečo je štát Chico?
Video: ЖИЗНЬ БУРЛИТ/ ПОМОЩЬ ЛЮДЯМ/ 200-400 ЧЕЛОВЕК/ Одесса 19 марта 2024, Smieť
Anonim

Prečo si vybrať Chico ? " Štát Chico US News ju každý rok od roku 1998 označila za top 10 verejných vysokých škôl na Západe. Vedieme systém CSU – a národ – ako vysokú školu, ktorá prináša najväčšiu hodnotu vďaka cenovej dostupnosti a úspechu našich absolventov, podľa do časopisu Money."

Tiež, čím je štát Chico známy?

Najpopulárnejšie odbory v Kalifornii Štát Univerzita-- Chico zahŕňajú: Obchod, manažment, marketing a súvisiace podporné služby; Zdravotnícke profesie a súvisiace programy; Spoločenské vedy; parky, rekreácia, voľný čas a fitnes štúdiá; a psychológia.

Podobne, koľko rokov má štát Chico? Kalifornská štátna univerzita, Chico

Bývalé mená Northern Branch State Normal School of California (1887 – 1921) Chico State Teachers College (1921 – 35) Chico State College (1935 – 1972)
Založené 1887
Nadácia 65,3 milióna dolárov (2019)
Rozpočet 248,6 milióna dolárov (2019)
predseda Gayle Hutchinsonová

Čo je navyše na Chico State jedinečné?

To najlepšie o Štát Chico je prostredie. Chico má tú malomestskú atmosféru. Všetci sú veľmi priateľskí. Jeseň je úžasná v Chico pretože je tam veľa stromov.

Je Chico State straníckou školou?

Kalifornia Štát univerzita, Chico je veľmi príjemná univerzita. Nesie bremeno ťažkej povesti ako a stranícka škola . Aj keď máme študentov, ktorí pijú a večierok , je na študentovi, na čo sa rozhodne zamerať školy , párty alebo nájdite spôsob, ako vyvážiť spravodlivý rozvrh.

Odporúča: