Obsah:

Čo je proces prijatia produktu?
Čo je proces prijatia produktu?

Video: Čo je proces prijatia produktu?

Video: Čo je proces prijatia produktu?
Video: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Apríl
Anonim

Prijatie produktu je, jednoducho povedané, proces pomôcť používateľom vidieť hodnotu vášho produkt a vytvoriť si na to zvyk. The proces je zvyčajne rozdelená do štyroch samostatných etáp: uvedomenie, záujem, hodnotenie a konverzia.

Podobne, aké sú fázy procesu prijatia produktu?

Tieto fázy sú (1) Informovanosť: potenciálni zákazníci sa dozvedia o produkte, ale nemajú o ňom dostatočné informácie; (2) Záujem: snažia sa získať viac informácií; (3) Hodnotenie : zvažujú, či je produkt prospešný; (4) Skúška : urobia prvý nákup, aby určili jeho hodnotu alebo užitočnosť; (5) Adopcia/

Po druhé, akých päť fáz má spotrebiteľský proces osvojenia? Philip Kotler zvažuje päť krokov v procese prijatia spotrebiteľa, ako je informovanosť, záujem, hodnotenie , súdny proces a adopcia. Na druhej strane William Stanton zvažuje šesť krokov, ako je štádium uvedomenia, záujmu a informácií, hodnotenie javisko, súdny proces fáza, fáza osvojenia a fáza po osvojení.

Čo teda znamená prijatie produktu?

Prijatie produktu je proces, pri ktorom sa zákazník dozvie o novom produkt a rozhodne sa ho kúpiť. Môže to byť aj náročný proces, ktorý trvá desaťročia, pretože zákazníci váhajú, či vyskúšať niečo nové produkt to od nich vyžaduje, aby zmenili spôsob, akým sú robiť veci.

Ako získam produkt na adopciu?

V prehľade týchto 7 stratégií, ak sa vykonávajú spoločne, majú silu výrazne zvýšiť prijatie produktu

  1. Vytvárajte tipy a návody v produkte.
  2. Použite segmentovaný e-mailový marketing na opätovné zapojenie používateľov.
  3. Robte jemné zmienky v blogových príspevkoch.
  4. Experimentujte s umiestnením na webe a v aplikácii.
  5. Zahrnúť výzvy do tímových e-mailových podpisov.

Odporúča: