Mám piť vodu s Pedialyte?
Mám piť vodu s Pedialyte?

Video: Mám piť vodu s Pedialyte?

Video: Mám piť vodu s Pedialyte?
Video: Binkie TV - Ball Pit Playground slide - Funny Balls - For Kids 2024, Smieť
Anonim

Napriek tomu rehydratácia s a piť Páči sa mi to Pedialyte umožňuje telu doplniť a udržať tekutiny a základné elektrolyty dlhšie ako obyčajné voda . Ale Pedialyte mohol majú výhody, ak sa po dlhom alebo horúcom behu cítite obzvlášť dehydrovaný.

Potom musíte piť vodu s Pedialyte?

Voda nie mať dostatok elektrolytov, teda na miernu a strednu dehydrataciu, casto len pitná voda nestačí. Pre správnu hydratáciu sme potrebu ako tekutiny, tak elektrolyty, ako tie, ktoré sa nachádzajú v Pedialyte , rehydratujte a cíťte sa rýchlo lepšie.

Tiež je v poriadku piť Pedialyte denne? Ale len preto Pedialyte je skvelé na opicu, to neznamená, že by ste mali piť to po celú dobu. Inými slovami, určite by ste nemali nahradiť všetku vodu piť s Pedialyte . Spodná čiara: Pedialyte je dobre piť na kocovinu a možno vám to zaberie.

Potom, koľko Pedialyte mám vypiť?

Na udržanie správnej hydratácie 4–8 porcií (32 až 64 fl oz). Pedialyte môže byť potrebné za deň. Poraďte sa so svojím lekárom, ak vracanie, horúčka alebo hnačka pretrvávajú dlhšie ako 24 hodín alebo ak je potreba spotreby vyššia ako 2 litre (64 fl oz) za deň.

Ako pijete Pedialyte?

Pedialyte má optimálnu rovnováhu cukru a elektrolytov potrebných na rýchlu rehydratáciu pri zvracaní a hnačkách, ktoré vás alebo vášho drobca uviaznu v kúpeľni. Ak máte vy alebo vaše deti problémy so zadržiavaním tekutín, začnite ich malými dúškami Pedialyte každých pätnásť minút. Zvýšte množstvo podľa možnosti.

Odporúča: