Čo je lepšie IISc alebo IIT?
Čo je lepšie IISc alebo IIT?

Video: Čo je lepšie IISc alebo IIT?

Video: Čo je lepšie IISc alebo IIT?
Video: IISc Vs IIT 2024, Apríl
Anonim

IISc Bangalore sa viac orientuje na oblasť výskumu a IIT Bombay je klasická vysoká škola inžinierstva, kde sú študenti väčšinou motivovaní k tomu, aby získali úžasný balík a pracovali v zahraničí alebo v Indii. ale IISc je viac orientovaný na výskum ako IIT Bombaj.

Ľudia sa tiež pýtajú, aký je rozdiel medzi IISc a IIT?

The rozdiel medzi IIT a IISc je to IISc ponúka tituly BS v hlavných aj interdisciplinárnych témach. Ďalšou vlastnosťou IISc je, že jej fakulta má vysokú spoluprácu s priemyselnými a vládnymi výskumnými grantmi a projektmi. Pri posudzovaní Citácií na fakultu, IISc poradie 11 v svete a 3 v Ázii.

Po druhé, je ťažké dostať sa do IISc? IISc je najvyšším ústavom v krajine. Prijmite študentov, ktorí sú najlepšími v niektoré z prestížnych prijímacích skúšok ako KVPY, JEE a NEET. Takže dostať sa do IISc je ako ťažké ako získanie najvyššie priečky v tieto skúšky. Ak sú vaše koncepty silné, bude pre vás ľahké zložiť test spôsobilosti IISER.

Týmto spôsobom, čo je lepšie Iiser alebo IIT?

IISER je skvelá platforma pre vedu a lepšie než IIT stať sa vedcom. Môžete excelovať ako vedec IISER sú najlepšie v Indii vo výskumnom vzdelávaní (IISc je výnimkou). Vyberte si IISER ak je vašou prioritou skôr výskum a veda ako zarábanie peňazí.

Môžem získať vstup do IISc prostredníctvom siete JEE?

Nie je tam žiadny Vstup do IISc Test vykonaný spoločnosťou IISc . The Prijatie IISc 2017 pre rôzne akademické kurzy ako UG, PG, Research, PhD a iné bude na národnej úrovni vchod skóre skúšok ako JEE skúška, NEET, KVPY, JAM, CEED, GATE atď.

Odporúča: