Čo je to rešpektujúca myseľ?
Čo je to rešpektujúca myseľ?

Video: Čo je to rešpektujúca myseľ?

Video: Čo je to rešpektujúca myseľ?
Video: TOP 5 KNÍH O VÝCHOVE DETÍ| REŠPEKTUJÚCE RODIČOVSTVO 2024, Smieť
Anonim

THE ÚCTIVÁ MYSEL JE JEDNÝM Z NAJDÔLEŽITEJŠÍCH ASPEKTOV OSOBNOSTI V ŽIVOTE ĽUDIA. Kreatívne Myseľ , teda schopnosť riešiť problémy prostredníctvom kreativity a inovatívnych nápadov. Rešpektujúca myseľ , a to schopnosť odmeňovať rozdiely s ostatnými. Etický Myseľ , teda schopnosť myslieť na druhých pre spoločné dobro.

Podobne sa možno pýtať, čo je to disciplinovaná myseľ?

A disciplinovaná myseľ osvojil si spôsob uvažovania o konkrétnom učencovi disciplína (ako je história, matematika, umenie), remeslo alebo profesia (ako je právo, medicína, manažment, financie) a snaží sa toto majstrovstvo obnoviť a zdokonaliť.

Po druhé, čo je to etická myseľ? The Etická myseľ . The etická myseľ uvažuje o povahe svojej práce a o potrebách a túžbach spoločnosti, v ktorej žije.

Podobne sa možno pýtať, čo je to syntetizujúca myseľ?

The syntetizujúca myseľ berie informácie z rôznych zdrojov, chápe ich a objektívne ich vyhodnocuje a dáva ich dohromady spôsobom, ktorý dáva zmysel pre syntetizátora a tiež pre iné osoby. Z nejakého dôvodu tomu hovoria informačný vek.

Čo je to disciplinovaný človek?

Je to presadzovanie sily vôle nad základnejšími túžbami a je synonymom sebaovládania. Zahŕňa to osobnú iniciatívu začať a vytrvalosť vytrvať. Bytie disciplinovaný vám dáva silu vydržať ťažkosti a ťažkosti, či už fyzické, emocionálne alebo duševné.

Odporúča: